THE INFLUENCERS - Elias D'Sastre
Varenummer: 6353
.
DKK 195,00 / stk
DKK 156,00 ekskl. moms
 •  
Vi ved alle, at jokerne kan gælde for et hvilket som helst kort, men har de mon samme inflydelse på andre kort, så de også kan forvandle sig til hvad man ønsker...? Dette er oplæget til en skøn kortrutine i tre faser, som du bliver NØDT til at se...!


Mere information

 • I kortspil kan jokerne ofte erstatte et hvilket som helst kort, men de færreste er klar over, at de også har kraften til at påvirke andre kort til at blive, præcis hvad man ønsker...

  Det er os en fornøjelse (som en af de første forhandlere i verden) at kunne introducere "The Influencers". En original trefaset kortrutine skabt af den super charmerende Elías D'Sastre fra Spanien.

  Du viser et almindeligt kortspil fra begge sider og blander dem. Et kort bliver valgt, signeret og forsvinder ind i spillet. Du tager de to jokere ud af bunken og fortæller, hvordan du ved hjælp af disse jokere kan forvandle andre kort til præcis hvad du ønsker...

  Første eksempel. Du spreder spillet ud på bordet med  bagsiderne op. Beder en tilskuer om at skubbe et kort ud og sige, hvad han kunne tænke sig at det skal være. Lad os sige tilskueren vælger hjerter 5.

  Kortet placeres mellem de to jokere, og du beder jokerne om at ændre kortet til hjerter 5. Når kortet vendes, ER det faktisk blevet til hjerter 5! 

  En tilskuer vælger nu et andet kort - f.eks. hjerter to, du lægger det imellem jokerne, og beder dem om at forvandle det til f.eks. klør es. Så snart du har udtalt ordene kan du vende kortet om - hjerter to er blevet til klør es!

  Du lægger esset tilbage imellem jokerne, men lader denne gang være med at informere jokerne om hvad du ønsker. Resultatet... esset bliver til et blankt kort. Du lægger det blanke kort tilbage og beder nu - for første gang - tilskueren om at sige navnet på sit signerede kort. Gæt hvad der nu ligger imellem jokerne!

  En forbløffende, smuk og underholdende rutine, der vil kunne bjergtage ethvert publikum. Vi leverer pakken med de specielle jokere (så de matcher enten røde eller blå Bicycle kort) sammen med god videoinstruktion med undertekster.