INJECT 2 SYSTEM - Greg Rostami
Varenummer: 4781
.
DKK 650,00 / stk
DKK 520,00 ekskl. moms
 •  
Det her er næsten for godt til at være sandt. Med Greg Rostamis revolutionerende system, kan du udføre fantastiske effekter og mentalmagi - med en tilskuers telefon. Virker både på Adroid og iOS og kræver ingen medhjælpere.


Mere information

 • "Rostami brings magic into the 21st century." - David Blaine 

  "When THEIR phone is all you have, and you want to do MIRACLES, Inject is a NECESSITY!" - Dan White 

  "Inject is natural, versatile and PERFECT. An app you will LOVE using!" - John Archer 

  Det her er så vildt og genialt, at det faktisk er lidt svært at beskrive... Det er det mest fantastiske vi har set, inden for trylleri der kan udføres med en tilskuers egen telefon – og mulighederne er uendelige. ”The Inject System” fungerer både på iOS og Android, og kan vises på en hvilken som helst smartphone med en hvilket som helst browser.

  Et par eksemplar:
  - Du ved hvad en tilskuer søger efter på sin egen telefon (ingen Bluetooth – ingen WiFi).
  - Forcér hvad som helst på en tilskuer – selv om det virker som om, personen har helt frit valg.
  - Demonstrér din eminente superhukommelse ved at huske ordbogen udenad eller f.eks. kendtes fødselsdage.
  - Efterlad et fuldstændigt umuligt foto på en tilskuers egen Facebook side.

  Alt dette – og meget mere – kan du udføre med Inject. Faktisk medfølger der hele 18 effekter, der vil få dine tilskuere til at flippe fuldstændig ud. Og så snart du kender teknikken, vil du hurtigt begynde at kreere dine egne personlige effekter og kreative præsentationer.

  Det kræver ingen fingerfærdighed, ingen hukommelsesteknik, ingen hemmelige medhjælpere, ingen Bluetooth, ingen WiFi, ingen stemmegenkendelse – og der er intet, der skal resettes.

  Kan vises når-som-helst, hvor-som-helst, med tilskuere hele vejen rundt og uden rekvisitter. Alt kan undersøges både før og efter. Magien sker på DERES telefon.
  Det er så let, at du vil gå igang allerede efter at have set videoinstruktionen. Bemærk: at du på intet tidspunkt behøver at røre ved deres telefon – og din egen er aldrig oppe af lommen.

  ...

  "Det er det bedste tankelæsningsnummer jeg har købt. Det er altid klar, til at blæse dine tilskuere bagover." - Michael Baadsgaard

  "There are no magic apps that are better than teleFoto and Inject. Bravo!!!" - Bobby Motta 

  "Inject isn't just one app, but MANY. So many powerful effects." - Angelo Carbone 

  "Inject feels as organic as magic with any borrowed object. Direct. POWERFUL!!" - Justin Flom 

  "All of Greg's apps don't suggest the use of technology. Organic magic that can be performed anytime in the REAL WORLD!" - Patrick Kun 

  "Everyone knows, I don't DO APPS... but with Greg's apps, there's NO PHONE in play?! All I can say is... I USE IT and I LOVE IT!!!" - Alexander Kölle