INSTAPAD 2.0 - Gonçalo Gil & Danny Weiser
Varenummer: 5761
Standard salgspris DKK 285,00
DKK 142,50 / stk
DKK 114,00 ekskl. moms
 •  
En tilfældigt kort vælges og signeres og du kan lave din favoritrutine med det. Når du vil til at afslutte, samler du INSTAPAD 2.0 op fra bordet - og så får du et klimaks, der på én gang er sjovt, sødt og helt utroligt!


Mere information

 • Tryllekunstneren tager en lille blok op af lommen og lægger den på bordet med en bemærkning om, at inden længe kommer den til at få en vigtig betydning...

  Et kort vælges frit og bliver signeret af en tilskuer. Derefter kan tryllekunstneren udføre sin yndlingskortrutine og selv afgøre, hvornår det er tid til at tage "Instapad 2.0" i brug.

  Når tiden er til den store finale, forsvinder det valgte kort helt fra spillet. Tryllekunstneren henleder opmærksomheden på blokken, der hele tiden har ligget synligt. Blokken åbnes og når han bladrer i den, kommer en tegnet tryllekunstner til syne, med et kort i hånden. Når siderne rifles igennem animeres tegningen, og som i en tegnefilm ser man tryllekunstneren kaste kortet ud med publikum. Ved sidste side flyver et sammenfoldet kort direkte ud mod tilskueren!

  Tilskueren kan selv vantro folde kortet ud - det er hans eget valgte og signerede kort!

  En helt anderledes "Card to Impossible Location" med et twist af Dan Harlans klassiske "Cardtoon" effekt.

  Du starter helt ren, du slutter helt ren og blokken er klar til brug igen med det samme.
  Det er vinkelsikkert og hvis du er vant til at trylle med kort, er det ingen sag at vise. 
  Tal lige om det perfekte trick til table-hopping...

  Du modtager den specielle blok, klar til brug, komplet med udførlig instruktion. Du anvender blot dit eget normale kortspil.