JL PREMIUM CUPS AND BALLS
Varenummer: 4486
.
DKK 995,00 / stk
DKK 796,00 ekskl. moms
 •  
Vil du forkæle dig selv med en rigtig flot udgave af magiens ældste nummer? Disse sæt "Chop Cups and Balls" er fremstillet i blankpoleret rustfri stål eller kobber - og har den helt rigtige tyngde og størrelse.


Mere information

 • JL Magic i Sydkorea står bag produktionen af dette meget fine sæt Cups & Balls, produceret i blankpoleret rustfri stål og med en rigtig god vægt og størrelse.

  Kopperne er 7,5 cm. høje og mundingen har en indre diameter på 7 cm. Hvert bæger i stål vejer 115 gram og bægrene i kobber vejer 140 gram. Der er ingen synlig forskel på kopperne, men én af dem er med indbygget magnet og fungerer således også som "Chop Cup". Dette giver dig endnu flere muligheder - enten med denne kop alene eller i kombination med de to andre.

  Der medfølger 6 stk. røde kugler (4 stk. uden magnet og 2 stk. med), og du får en lækker sort kanvastaske med lynlås til opbevaring af din investering.

  Bægerspillet er måske den aller ældste trylleeffekt der findes, men forunderligt nok er det stadigt et utroligt populært nummer. Hvis du skulle være i tvivl, så har vi som eksempel lagt en video ind med Ricky Jay...

  Der medfølger ingen instruktion, men vi kan varmt anbefale David Lindgreens danske bog "Bægre og kugler" eller Michael Ammars DVD'er om emnet.

  "Det er et rigtig godt køb!" - Joachim Solberg