JUPITER - Thomas Badar
Varenummer: 6368
.
DKK 580,00 / stk
DKK 464,00 ekskl. moms
 •  
"Jupiter" af Thomas Badar er ikke bare en helt fantastisk korteffekt. Hemmeligheden bygger også på et nyt og MEGET interessant koncept inden for korttrylleri. Hjælpemidlet kan anvendes med et helt almindeligt kortspil og du vil finde masser af sjove muligheder med det. Anbefales varmt!


Mere information

 • I 2023 havde Thomas Badar hittet i Blackpool med hans DROP - som vi siden har sprøjtet rundt i Skandinavien. Stærk effekt!

  I 2024 gjorde han det minsandten igen, og vi er glade for nu at kunne præsentere dig for "JUPITER". Opkaldt efter hans læremester og vores mangeårige ungarske samarbejdspartner. JUPITER er ikke alene en af de stærkeste effekter du har set. Hemmeligheden bygger på et helt nyt og super interessant koncept, der kan benyttes med et hvilket som helt almindeligt kortspil. Vi lover dig en god aha-oplevelse når du ser det.

  Nå, først får du lige grundeffekten, der har taget den magiske verden med storm:

  Et helt normalt kortspil deles i to. Tilskueren får den ene halvdel og blander den grundigt, men tryllekunstneren gemmer den anden i kortæsken. Under bordet vender tilskueren nu frit ét kort omvendt i stakken.

  Først demonstrerer tryllekunstneren, at han ved præcis hvilket kort tilskueren har vendt om. Allerede imponerende. Men derefter viser han, at hele den gemte stak er synkroniseret, så den matcher rækkefølgen på tilskuerens blandede stak! Fra første til sidste kort. Brug 4 minutter på at se videodemonstrationen, optaget på årets The Session kongres. Det er enkelt at følge med og fremstår fuldstændigt umuligt.

  Spillet er helt normalt og kan undersøges både før og efter du har vist nummeret. Du anvender blot dit eget spil. Det tager kun 10 sekunder, så er du klar til at vise det igen.

  Men med JUPITER får du meget mere end denne imponerende rutine. Du får et ny genialt hjælpemiddel, der kan anvendes på utallige måder, og som virkelig vil anspore din egen kreativitet.

  Bemærk at du skal sidde ved et bord for at kunne vise nummeret. 

  Anbefales varmt og meget gerne.