KEEN SENSE OF TOUCH - Henry Evans
Varenummer: 2090
Standard salgspris DKK 280,00
DKK 140,00 / stk
DKK 112,00 ekskl. moms
  •  
Du har aldrig fundet et eller flere valgte kort på den her måde! Kortene blandes ind i spillet, der hældes ned i en transparent pose, der rystes grundigt. Du stikker nu hånden ned i posen, og kan uden videre trække de valgte kort op!


Mere information

  • Vi har flere gange haft Henry Evans på seminarturné rundt i Skandinavien og hver gang har denne metode efterladt alle med åben mund. Det er praktisk, super let at lære, anderledes og underholdende. Og så lever det helt op til Henry Evans' mantro om at vise noget under "impossible condition".  

    Et spil kort vises. To tilskuere vælger helt frit to kort. De skriver deres navne på kortene og blander dem selv grundigt tilbage i spillet. Det hele er sket på en usædvanlig fair måde. For at sætte prikken over i’et dumpes kortspillet ned i en gennemsigtig pose, som tilskuerne opfordres til at ryste grundigt, så kortene kommer til at ligge hulter til bulter. En af tilskuerne skal nu holde tryllekunstneren for øjnene, mens han stikker hånden ned i posen og roder lidt rundt mellem kortene, for - på trods af de totalt mulige omstændigheder - at fremdrage de to valgte kort!

    Du modtaget et genialt gimmick, som du kan tilføre et hvilket som helst spil bicyclekort, og du vil være i stand til at udføre ovenstående mirakel - uden at kende til nogen som helst forkundskaber inden for kortmagien. Det er super genialt!

    Henry Evans’ opfindelse kan bruges til at have total kontrol over ét eller flere kort i spillet. Bl.a. kan det anvendes til en forbløffende produktion af de fire esser - selv efter spillet er blevet blandet af publikum på kryds og tværs.

    Du vil ikke blive skuffet. Leveres med både dansk og engelsk forklaring. Husk at du også skal købe et almindeligt spil Bicycle kort, hvis du ikke har det i forvejen. Vi har "Keen Sense of Touch" på lager til enten røde eller blå bagsider. Skriv blot dit ønske i notat-feltet under adressen når du bestiller.