KNIGHTS TEMPLAR - Collector's Workshop
Varenummer: 3935
.
DKK 1.580,00 / stk
DKK 1.264,00 ekskl. moms
 •  
Smukt håndværk og et djævelsk genialt princip, går hånd-i-hånd i dette lille mesterværk fra Collector's Workshop. En fingerring forsvinder i din hånd og dukker op midt på et sværd. Anbefales!


Mere information

 • Her er en af de smukkeste kreationer der i sin tid blev skabt af Rich Bloch og Collector’s Workshop. Nu er det lykkedes os at skaffe nogle få eksemplarer hjem af denne magiske perle. I Youtube videoen kan du se en gammel optagelse, hvor Rich Bloch selv demonstrerer den.

  Du viser en fin lille opsats, hvori der sidder et sværd i miniature størrelse. Du lader dine tilskuere undersøge en stofpose, mens du fortæller legenden om, hvordan familien til en falden ridder modtog en lille kopi af hans sværd. Det kunne så placeres et centralt sted i hjemmet til hans minde. Du forklarer videre, hvordan det oftest blev beskyttet af guldstof, som det tilskuerne netop har undersøgt (hvorpå du trækker posen ned over sværdet). Ved særlige lejligheder blev sværdet vist frem, og det viste sig fra tid til anden, at det kunne besidde en mystisk kraft…

  Du tilbyder at demonstrere dette og låner en fingerring af en tilskuer. Du sætter den ind på en snor, og holder omkring den. Du beder tilskuerne om at sige NU – og i samme øjeblik de gør det, høres den let genkendelige lyd af metal der rammer metal… Ringen er forsvundet i din hånd, og når klædet trækkes af, sidder den selvsamme ring midt på sværdet, der stadig ligger låst i holderen!

  Du kan næsten se det på de fotos som vi har taget: der er tale om førsteklasses rekvisitter.
  Og hemmeligheden...: du vil elske den!

  Det er nok over 20 år siden, at jeg besøgte Joachim Solberg, og han demonstrerede netop dette nummer for mig. Sagen er, at jeg stadig tydeligt husker det… Jeg er så glad for, at det er lykkedes os at skaffe nogle få eksemplarer hjem af denne lille perle. – Steen Pegani