KUGLE BAKKEN
Varenummer: 4836
.
DKK 1.985,00 / stk
DKK 1.588,00 ekskl. moms
  •  
Arsene Lupin har fået produceret en flot version af Jack Hughes legendariske "Penetra-Spheres". En frit valgt kugle forsvinder på magisk vis fra sin plads, og dukker op i et bæger - forseglet under et drikkeglas!


Mere information

  • Arsene Lupin har produceret en ualmindelig fin close-up version af Jack Hughes klassiske ”Penetra-Spheres”. Som altid fra Lupin, er håndværket bare i orden.

    Du viser en fin bakke i mørkt træ (40 x 22 cm.). Midt på bakken er fastmonteret et "æggebæger" i metal og rundt om dette er der 6 fordybninger hvori der ligger hver sin farvede kugle.

    Du rækker tilskueren de seks kugler og beder ham om frit at vælge en af farverne, hvorefter de placeres tilbage rundt i cirklen på bakken. Du sætter nu et solidt glas over holderen i midten, inden du dækker hele bakken med et tørklæde. Du beder tilskueren om at koncentrere sig om den valgte farve. Når tørklædet et øjeblik efter løftes, ligger præcis den valgte kugle i bægeret under glasset!

    Nummeret kan straks gentages, og tilskueren kan frit vælge en hvilken som helst anden farve. Fuldstændig mekanisk og nærmest selvvirkende. Kan vises med tilskuere på alle sider.

    Leveres komplet med tørklæde og dansk videoinstruktion. Et på en gang smukt og genialt nummer, som du vil nyde at have i din samling og præsentere for dit publikum.