LETTERS - Jérôme SAULOUP
Varenummer: 6179
.
DKK 1.195,00 / stk
DKK 956,00 ekskl. moms
 •  
En tilskuer udvælges ved at kaste en papirkugle ud blandt publikum. Fra en gennemsigtig pose trækker tilskueren en håndfuld Scrabble ® bogstaver. Ved at flytte lidt rundt på dem, dannes et ord... papirkuglen foldes ud og åbenbarer selvsamme ord!


Mere information

 • Vi havde stand ved siden af Magic Dream, da de for et par år siden introducerede første version af "LETTERS" i Blackpool. Allerede den gang lagde vi billet ind på en levering, og endelig er denne fine rekvisit blevet produceret igen.

  "LETTERS" er et moderne værktøj for tryllekunstneren og mentalisten, der ønsker at forcere et ord på et anderledes, interessant og tilforladelig måde. 

  Basisrutinen er enkel og stærk:
  Mentalisten kaster en papirkugle ud blandt publikum og tilskueren der griber den, kommer på scenen. Fra en gennemsigtig pose fyldt med Scrabble®-bogstaver vælger tilskueren helt frit nogle bogstaver (uden at se på dem). Resultatet vises og ved at flytte rundt på et par stykker af bogstaverne, dannes et rigtigt ord! Heldigt... Miraklet opstår når tilskueren folder papirkuglen ud og det viser sig at være en forudsigelse - hvor selvsamme ord står skrevet midt på papiret!

  Jérôme Sauloups "LETTERS" giver dig mulighed for at afsløre alle ord på alle sprog og i enhver situtation. Den smarte specialfremstillede holder gør hele arbejdet for dig, så du kan fokusere helt på din præsentation og samspillet med tilskueren.

  Der er nok at glæde sig over:
  - Kan tilpasses, så den passer til præcis dit behov, show og situation.
  - Let at udføre. 
  - Der anvendes ægte Scrabble® bogstaver.
  - Tager kun et øjeblik at gøre klar.
  - Ingen elektronik, ingen aftaler, intet pre-show arbejde.

  Kommer komplet og klar til at komme med på programmet.