LINKING DICE 2.0 - Nobuyuki Nojima
Varenummer: 5991
.
DKK 350,00 / stk
DKK 280,00 ekskl. moms
 •  
Tryllekunstneren holder tre terninger imellem tommel- og pegefinger - i begge hænder. Han får nu terningerne til at glide ind og ud af hinanden på en helt umulig måde. Det er guf for øjnene! Kommer komplet med alt hvad du skal bruge. Se videoen!


Mere information

 • Denne forbløffende effekt er udtænkt af den japanske tryllekunstner Nobuyuki Nojima og har imponeret publikum igennem flere årtier. Nu har Hanson Chien udgivet denne fine pakke med alt du behøver - og nye smarte bonushåndteringer. 

  Med "Linking Dice 2.0" kan du sikkert udføre en af de flotteste gennemtrængningseffekter. Du skal være forberedt på at øve før teknikken sidder i skabet, men det er sjovt og med den gode undervisningsvideo, vil du hurtigt blive god til det. 

  EFFEKTEN KORT:
  Tryllekunstneren holder tre terninger i hver hånd ved tommel- og pegefinger. Han får nu de to rækker med terninger til at glide ind og ud af hinanden, på en fuldkommen vanvittig måde. Igen og igen. Lige foran tilskuernes øjne.

  Klik på youtube-linket og se selv videoen... Det ser fantastisk ud og ligner nærmest ægte magi. Hvis du vil se hele rutinen vist, kan du klikke HER.

  Uanset om du er nybegynder eller øvet garanterer vi, at du med "Linking Dice 2.0" vil få magiske superkræfter, der vil bringe smilet frem ved enhver du viser det til.

  DU MODTAGER:
  6 transparente røde terninger i bedste kvalitet
  2 rækker sammenkædede terninger til en overraskende afslutning
  Opbevaringsæske (der snedigt kan ombytte terningerne)
  Udførlig engelsksproget instruktionsvideo