MIRACLE ONE - Christian Grace
Varenummer: 5916
.
DKK 595,00 / stk
DKK 476,00 ekskl. moms
 •  
To kortspil præsenteres - et rødt og et blåt. En tilskuer blander det ene spil og udvælger et kort. Derefter vælger samme tilskuer et tilfældigt tal og tæller dette antal kort af det andet spil. Gæt hvilket kort der ligger her... Super fair ACAAN-effekt.


Mere information

 • ACAAN (Any Card At Any Number) kaldes drømmescenariet: En tilskuer vælger et kort og et tal - og når der tælles ned i spillet, ligger det valgte kort på præcis den valgte plads.

  Det er den hellige gral inden for kortkunsten og der findes talrige løsningsforlag. Her er Christian Graces bud, der er helt utroligt rent og fair. 

  Klik på video-traileren og se en fuld præsentation. Det er vanvittigt stærkt og et af de korttricks, hvor du vil få skovlen under selv de allersnedigste tilskuere.

  Sådan her ser det ud:
  Du viser to kortspil - et rødt og et blåt. En tilskuer blander en af bunkerne og udvælger et kort, der lægges til side som en forudsigelse. Samme tilskuer vælger nu frit et tal. Det andet sæt kort overlades til tilskueren, der bliver bedt om at tælle ned til det valgte nummer. Kortet han lander på, er nøjagtig det samme som det først valgte kort!

  Et vidunderligt magisk øjeblik.

  Bemærk:
  1. Tilskuerens valgte kort er altid på det valgte nummer. Hver gang.
  2. Effekten kræver ingen brug af fingerfærdighed.
  3. Metoderne blandes på en fin måde, så hemmeligheden fremstår fuldstændig uforklarlig.

  "Miracle One" kommer med alt hvad du behøver for at komme i gang. Dette inkluderer de to sæt Bicycle-kort. Den ledsagende engelske videoinstruktion tager dig rundt om alle aspekter, så du bliver trygt klædt på til at præsentere nummeret. Glæd dig.