MIX - Limin
Varenummer: 3380
.
DKK 250,00 / stk
DKK 200,00 ekskl. moms
 •  
Limin er en af de mest kreative opfindere i Taiwan, og med effekten "MIX" er han pludselig blevet et varmt navn verden over. På denne DVD får du yderligere 4 numre af samme skuffe - og der medfølger gimmicks. Sejt og visuelt close-up trylleri.


Mere information

 • Limin er en af de mest kreative opfindere i Taiwan. Nu er han klar med en ny instruktions DVD, der leveres med alle nødvendige hjælpemidler. Lær disse fem ekstremt visuelle effekter, der vil få dine tilskuere til at gøre store øjne:

  Mix
  To kort, hvoraf det ene ”smelter” igennem det andet, helt uden tildækning, men lige for øjnene af de måbende tilskuere!

  Phantom Bill
  En pengeseddel og et visitkort lånes af publikum. Pengesedlen foldes på midten og visitkortet lægges bag pengesedlen. Først trænger visitkortet igennem det ene lag af pengesedlen, så det nu ligger inde i folden, hvorefter visitkortet gennemtrænger det sidste lag af pengesedlen – det er højst visuelt! Kan naturligvis også udføres med dit eget visitkort – til evt. senere udlevering.

  Wormhole
  To spillekort og en lånt mønt. Mønten lægges på det ene kort og forsvinder i samme øjeblik det andet kort dækker mønten. De to kort lægges ovenpå hinanden igen og på et splitsekund er mønten tilbage uden nogen aner, hvor den kom fra!

  Immortal
  En tandstik brækkes over af en publikumshjælper, på et øjeblik, og med én hånd, gør tryllekunstneren den hel igen.

  Blockade
  En pengeseddel og en mønt lånes af publikum. Sedlen foldes tydeligt omkring mønten, trin for trin. Til slut sættes en stor papirclips på sedlen, for at umuliggøre at mønten kan komme ud. På trods, lykkes det tryllekunstneren, med en magisk gestus, at få mønten til, at dukke op på den anden side af pengesedlen.