MYSTERY CARD BOX - Henry Harrius
Varenummer: 6234
.
DKK 350,00 / stk
DKK 280,00 ekskl. moms
 •  
En tilskuers valgte og signerede kort forsvinder og dukker op, sammenfoldet inde i den tomme kortæske, der hele tiden har ligget på bordet! Praktisk, organisk og genial variant of "Mystery Box" konceptet fra Henry Harrius.


Mere information

 • Fra Henry Harrius har vi nu fået den mest logiske variant over ”Mystery Box” konceptet. Og det er gennemtestet, for de seneste 15 år har Henry altid anvendt denne afslutning, når han har lavet close-up og table-hopping. Super snedigt gimmick, der ikke kræver ekstra plads i lommen. Alt du skal bruge er et kortspil og en tusch.

  Du tager et kortspil ud af æsken, som du derefter tilfældigt lægger fra dig på bordet. Når du nærmer dig afslutningen på dit show (for det bliver svært at lave andet efter denne effekt), lader du en tilskuers signerede kort forsvinde fra spillet, hvorpå du peger på æsken...

  Med din tomme hånd samler du æsken op og ryster den, så dine tilskuere tydeligt kan høre noget rasle inde i æsken (og allerede nu flipper de som regel ud). Du åbner æsken og viser, at der ligger et sammenfoldet kort derinde… Du ryster kortet ud i tilskuerens egen hånd, og de kan selv folde kortet ud og konstatere at, JA – det er virkelig deres eget signerede kort!

  Du skal herefter blot lægge spillet tilbage i æsken, og du er klar til at forbløffe ved næste bord.

  Helt perfekt i forbindelse med "Ambitious Card" eller "Card Under Glass", eller en hvilken som helst kortrutine, hvor det giver mening at få en tilskuers valgte kort til at dukke op et fuldstændigt umuligt og uventet sted.

  Henry Harrius’ MYSTERY CARD BOX kommer med et snedigt håndlavet gimmick, der kan installeres i alle kortæsker. Det er umuligt at slide op, kan let flyttes over i en ny æske og vil med god sandsynlighed assistere dig resten af dine dage. Det kommer, så det enten passer til røde eller blå Bicycle-kort, men anvender du en helt anden type kort, er det altså ikke noget problem.

  Praktisk. Organisk. Superstærkt. Og kan også udføres stående og uden bord.

  Kommer med udførlig engelsksproget videoundervisning, hvor Henry Harrius også forklarer to fulde rutiner ”Card Under The Box” og ”Ambitious Card”.

  Har du præferencer i retning af enten røde eller blå Bicycle kort, er det blot at lægge dit ønske om dette i boksen under adressen ved bestilling.