MYSTERY LED - Carpenter Wong
Varenummer: 6243
.
DKK 1.050,00 / stk
DKK 840,00 ekskl. moms
 •  
Vi tror du vil elske det her fine mysterium, der er baseret på en Lubor Fiedler idé. Helt simpelt består "Mystery LED" af et glas med to huller, en træklods, en vippekontakt og et lille LED-lys. Klik og se hvad der sker...


Mere information

 • Et fascinerende magisk mysterium, som du kan have stående på skrivebordet eller reolen og vise alle, der måtte spørge til hvad det er. Konceptet er opfundet af geniet Lubor Fiedler og nu gjort til virkelig af Wings Magic.

  ”Mystery LED” er elegant designet og består helt simpelt af en transparent glasplade, en lille holder i træ, en løs vippekontakt og en LED-pære. De fire dele er superlette at samle og adskille og du kan trygt lade dine tilskuere undersøge det hele. Du har intet at skjule.

  Glasskiven sættes i holderen og i de to huller placeres henholdsvis kontakten og LED-lyset. Nu kommer det interessante… for når du vipper knappen, tændes lyset! Uden at der er nogen fysisk forbindelse imellem de to dele og uden at der er batteri eller andet i spil. Det virkelig sjove er, at DU altid bestemmer OM lyset skal kunne tænde eller ej. Du kan altså f.eks. vælge én i dit selskab, der altid kan tænde – og en anden der ikke kan få det til at virke…

  Ved hjælp af en usynlig fjernbetjening kontrollerer du helt og fuldstændig hvornår pæren skal tænde. Det sker på 5-10 meters afstand og styres i øvrigt på en smart måde, uden at du skal have hånden i lommen.

  Du modtager det hele komplet og klar til brug med alt hvad du skal bruge - inklusiv oplader og tre LED-lys i forskellige farver.

  Fantastisk magisk klenodie, som vi sælger med en advarsel om, at det meget vel kan drive dine venner til let vanvid. "Mystery LED" kan naturligvis også flettes ind i en længere rutine, hvis du har lyst. F.eks. som en slags "løgnedetektor", eller måske lyser pæren op, når en tilskuer peger på det valgte kort.