MYSTIC NUMERO - Magic Wagon
Varenummer: 5790
.
DKK 3.150,00 / stk
DKK 2.520,00 ekskl. moms
  •  
Endnu et samlerobjekt fra Magic Wagon. Baseret på en djævelsk snedig metode, som ingen vil kunne regne ud. Med dette apparat kan du sikkert forcere et hvilket som helst tal fra 0-99. Klik og se videoen.


Mere information

  • Magic Wagon har lavet en lille eksklusiv serie af "Mystic Numero", inspireret af en sjælden mental effekt kaldet "Discus", kreeret af The Great Norman (Norman Hazeldene) fra England. Den minder også lidt om en lignende effekt med kort kaldet "Attaboy". men hvis du kender den hemmelighed, vil du hurtigt se, at Mystic Numero bygger på en anden teknik.

    Den optrædende viser et smukt træstativ, som har to udskæringer og rækker samtidig en hemmelig forudsigelse i en tilskuers varetægt. Derefter præsenteres række runde brikker, der på den ene sider har forskellige tal fra 0-9. En tilskuer undersøger og blander skiverne, inden de placeres synligt i den øverste holder med den blanke side ud mod publikum.

    Én af gangen tager magikeren nu en brik fra den øverste holder, og lægger den ned i den nedre. Når som helst kan en tilskuer sige "stop" og netop den brik tryllekunstneren holder i det øjeblik, placeres i en holder på bordet. Dette gentages, indtil der står to brikker på bordet, der tilsammen giver et tilfældigt tal imellem 0 og 99. Tilskueren åbner forudsigelsen og afslører nøjagtig samme to-cifrede tal!

    Ingen der ser dette nummer, vil kunne knække metoden. Du vil nok også selv blive overrasket. Bemærk at tilskueren kan sige stop når-som-helst. Ikke før brikken tages, ikke efter den er placeret, men præcis mens den er i luften på vej fra den ene holder til den anden.

    Stativet måler cirka 21,5 x 14 x 6 cm. og er håndlavet til perfektion i oliebehandlet teaktræ. Du modtager også en godt stak brikker og naturligvis udførlig engelsk vejledning.