N2G MORGAN COIN SET
Varenummer: 5924
.
DKK 550,00 / stk
DKK 440,00 ekskl. moms
  •  
Nu kan du endelig få dig et klassisk one-dollar møntsæt, uden at skulle belåne huset. N2G har produceret disse utroligt vellignende kopier af den legendariske Morgan sølvdollar. Du modtager 4 stk. og en perfekt skalmønt. Mulighederne er uendelige...


Mere information

  • Et originalt sæt Morgan sølvmønter med tilhørende "expanded shell", koster en mindre formue. Nu kan du både få en følelse af historiens vingesus og vise mønttrylleri som de store mestre, uden at skulle i banken først.

    N2G har lavet denne perfekte efterligning af de originale mønter. Vi har også ægte Morgan dollars i butikken og det er nærmest umuligt at se forskel. Mønterne er let patinerede, som var de virkelig 100 år gamle. Du modtager fire styk komplet med en matchende møntskal, der hverken er en my for stor eller lille. Desuden medfølger videoinstruktion til flere rutiner.

    Det perfekte værktøj når du vil tage dit mønttrylleri til næste niveau. Elegant, klassisk, stilfuldt og med uendeligt mange muligheder - f.eks. klassiske rutiner som "Coins through Table", "Coins Across" og "3 Fly". Klik blot på YouTube-linket og se et eksempel på en smuk rutine.