OKITO COIN BOX
Varenummer: 1333
.
DKK 125,00 / stk
DKK 100,00 ekskl. moms
 •  
Okitos klassiske møntbox i fin kvalitet og til en rimelig pris. Læg fire mønter i den lille messingæske. Sæt låget på og placer æsken oven på din håndryg. En af gangen trænger mønterne igennem både æske og din hånd! Anvend dine egne mønter.


Mere information

 • En klassiker indenfor møntmagien – nu tilbage i fin kvalitet og til en rimelig pris. Fungerer perfekt til enhver mønt i halv dollar størrelse (eller lidt mindre). Adskillige rutiner, præsentationer og effekter kan nemt findes i den magiske litteratur og på YouTube.

  1. Magikeren placerer nogle mønter i messingæsken og sætter låget på. Den lille beholder placeres på håndryggen, og med blot et let tryk, falder mønterne igennem både æske og hånd. Når æsken åbnes er den lille æske naturligvis tom.

  2. Tryllekunstneren lægger en eller flere mønter i æsken og lukker den. Han placerer den lukkede æske på bordet og bringer sin anden hånd ind under bordet. Pludselig begynder det at rasle under bordet. Æsken er tom - og magikeren kan triumferende tage mønterne frem under bordet.

  • Sjov at vise. Lige til at have med overalt.
  • Den lille messingæske kan undersøges både før og efter. 
  • Æsken har en diameter på 3 cm., og med låget på er den 1,4 cm. høj.
  • Den passer perfekt til mønter i halv-dollar størrelse, men mønterne kan også være lidt mindre.

  Du modtager den fine messingæske sammen med en engelsk instruktion, der med fotos skridt for skridt guider dig igennem et bar basisrutiner.

  Bemærk: der medfølger ikke mønter. Du kan købe almindelige amerikanske halv-dollars her.