ON THE RISE - Casshan Wallace
Varenummer: 6304
.
DKK 350,00 / stk
DKK 280,00 ekskl. moms
 •  
Du har aldrig set et kort hoppe til toppen af kortspillet på DEN HER MÅDE før... Det valgte kort lander synligt og UDEN at du rører ved spillet! Super smart hjælpemiddel od du vil samtidig lære nogle andre ret vilde "Ambitious Card" sekvenser.


Mere information

 • Det mest visuelle version af "Ambitious Card" som Penn & Teller nogensinde har set... og de har alligevel set en del. Hvis du tror du kender alle versioner til at få et valgt spillekort til at hoppe op på toppen af spillet, så tro om igen.

  En tilskuer vælger et kort, det stikkes ind i midten af bunken og hopper så på magisk vis op på toppen af spillet. For at sikre sig, at der ikke snydes med dubletter, sætter tilskueren nu sin signatur på kortet, hvorefter han selv skubber det ind i midten af spillet. Øjeblikket efter ligger kortet igen på toppen.

  Nu til det øjeblik, der for alvor fik Penn & Teller til at spærre øjnene op... Det udvalgte og signerede kort placeres omvendt - med forsiden opad - midt i spillet. Du lægger kortspillet fra dig på bordet eller gulvet, og nu sker det helt umulige: pludselig hopper det valgte kort op, og ligger omvendt på toppen af spillet! Og det kan straks gives væk som en souvenir.

  Du modtager et helt specielt hjælpemiddel, som du blot tilføjer til dit normale spil Bicycle kort. Der er ingen elektronik involveret og hvis du er vant til at trylle med kort, er hjælpemidlet let at anvende. Ud over On The Rise sekvensen får du vist og forklaret nogle andre ret så opsigtsvækkende, visuelle og super rene effekter over The Ambitious Card plottet. Også versionen fra Fool US (se den fulde præsentation nedenfor), hvor kortet hopper ind under cellofanen på kortæsken.

  ...

  "I was there in the audience and it was by far my favorite addition to Ambitious card" - Messado

  "Cash makes me want to do the ambitious card again. So Fooling!" - Chris Ramsay

  "On the Rise is 'Fresh to Death'!" - Eric Jones