OVERFLIGHT - Masaru Takemiya
Varenummer: 5504
.
DKK 395,00 / stk
DKK 316,00 ekskl. moms
  •  
Du bliver nødt til at klikke på youtube-videoen og nyde denne utroligt smukke forsvinding af en lånt fingerring. Det er SÅ rent... Og det fine er, at ringen nærmest automatisk kan dukke op et helt andet sted.


Mere information

  • Vil du se noget smukt? Så klik på youtube-linket og nyd den her fuldstændig rene forsvinding af en tilskuers fingerring. Et revolutionerende ny metode til at udføre den klassiske "Ring Flight".

    Du låner en fingerring og får den til at forsvinde imellem dine hænder. Vi tror du vil give os ret, når du har set videoen: det ser vanvittigt godt ud. Bagefter er dine hænder helt tomme. Ringen er væk og "magien" er nærmest automatisk sket. Op af baglommen kan du nu tage et nøglebundt, hvor ringen sidder fast på en karabinhage. 

    Ringen kan selvfølgelig også dukke op et helt andet sted - måske inderst i flere små læderpunge, som f.eks. Nicholas Einhorns "Nest of Wallets"

    Dette er ikke for begyndere. Men hvis du vil have noget virkelig fint at øve lidt på, så har du her et rigtig godt bud, og så kan du roligt glæde dig til, at vise det for et live-publikum.

    Du modtager Masaru Takemiyas OVERFLIGHT komplet med det helt specielle gimmick (som du nok aldrig før har set), karabinhage og velproduceret videoinstruktion, både online og via en god gammeldags DVD.