PADDLE KING - TCC Magic
Varenummer: 5979
.
DKK 450,00 / stk
DKK 360,00 ekskl. moms
  •  
"The Paddle Move" har været kendt i mere end 100 år og kan anvendes på talrige måder. Nu har TCC Magic fremstillet den fineste version af "The Money Paddle". Med den i lommen kan du udføre en lang række forbløffende effekter.


Mere information

  • "The Paddle Move" og de forskellige effekter baseret på denne teknik har været populært i over hundrede år. Nu har TCC Magic produceret det fineste eksemplar af klassikeren "The Money Paddle".

    Hver en sten er vendt og alle detaljer overvejet. Det forlyder at Mr. Shaobo fra TCC Magic har designet hele 50 forskellige prototyper, før de endte med dette fremragende magiske værktøj. 

    De kalder den for "Paddle King" og den inkorporerer flere magiske effekter: du kan få mønter til at formere sig, trylle pengesedler frem, du kan få tegnede krydser til at hoppe og få et spejl til at dukke op, forsvinde igen - og afslutte med at give det til undersøgelse med et spejl på begge sider!


    "Paddle King" passer til mønter i alle størrelser vi har i Skandinavien, håndtaget er poleret med afrundede hjørner så det perfekt camouflerer det hemmelige greb. Som et eksempel på detaljegraden kan du ved hjælp af en lille trekant i enden orientere dig om hvordan den vender, allerede inden du tager den op af lommen.

    Paddle King er produceret i mørk valnøddetræ og måler 168 × 39 × 8 mm. Sammen med den modtager du et ekstra spejl, farvede gummibånd, lækkert hylster til opbevaring og en fin og overskuelig instruktionsvideo, der lærer dig både basisteknik og de mange muligheder. Videoen er tekstet på engelsk.