PAST PRESENT FUTURE - Rick Lax
Varenummer: 5880
.
DKK 450,00 / stk
DKK 360,00 ekskl. moms
 •  
En super fascinerende rutine med et sæt tarotkort. En tilskuer vælger helt frit tre kort til at repræsentere fortiden, nutiden og fremtiden. Når kortene vendes om viser det sig, at det hele måske var forudbestemt...! Smukke kort og smuk effekt!


Mere information

 • Med Rick Lax' "PAST PRESENT FUTURE" vil du fascinere og underholde ethvert publikum. Dine tilskuere træffer helt frie valg - eller... er det i virkeligheden skæbnebestemt?

  Du introducerer de vigtigste kort (Major Arcana) fra et tarotspil og viser at der allerede er skrevet bag på tre af kortene. Det ene omhandler fortiden (The Past), det andet nutiden (The Present) og det sidste fremtiden (The Future). Men hvad der er på de tre korts forsider, forbliver en hemmelighed...

  Kortene blandet og så viser du de smukke forsider sammen med en kort forklaring på, hvordan hvert enkelt kort betyder noget vigtigt i en persons liv. En tilskuer vælger nu helt frit et kort til at repræsentere fortiden, et andet til nutiden og et tredje for fremtiden. Der er ingen forcering og tilskueren kan blot sige navnet på det kort hun vælger. 

  Hvis du har lyst, har du her en oplagt mulighed for en lille fiktiv tarotlæsning (og måske lidt cold-reading) før de tre kort vendes om, og de viser sig at være præcis de tre kort, der på forhånd var markeret på bagsiderne med PAST, PRESENT og FUTURE!

  En helt utrolig effekt, der giver mening og vil underholde og forbløffe ethvert publikum. Da de valgte kort naturligt vil variere fra gang til gang, bliver hver enkel fremvisning helt personlig for tilskueren (og dig).

  Du modtager et virkelig flot sæt tarotkort (70 x 120 mm.) med moderne motiver og hvor hele hemmeligheden er indbygget i kortene, så du 100% kan koncentrere dig om præsentationen. Desuden får du grundig (engelsk) online videoinstruktion, hvor Nick Locapo også giver dig et lynkursus i at læse i tarotkort.

  ...

  "This is a killer routine." - Oz Pearlman

  "People will believe this is something you can really do." - Justin Flom

  "This is a beautiful effect. Evocative. Intimate. Clear. Powerful." - Chris Philpott

  "A wonderful, engaging and memorable effect with a stunning custom tarot deck. Highly recommended!" - David Jonathan