PERFECT PEN - John Cornelius
Varenummer: 2355
.
DKK 365,00 / stk
DKK 292,00 ekskl. moms
  •  
Nu er den tilbage! John Cornelius perfektionistiske forbedring af sin egen opfindelse: kunsten at prikke hul i en pengeseddel med en kuglepen - og trylle sedlen hel igen. Det er svært at finde en mere praktisk og stærk gennemtrængningseffekt.


Mere information

  • John Cornelius har forbedret sin egen opfindelse til det perfektionistiske. Det er svært at finde en mere praktisk og stærk gennemtrængningseffekt end Perfect Pen - og nu er den endelig tilbage!

    Spørg en tilskuer om du kan låne en pengeseddel. Stik ham en kuglepen og bed ham om at mærke pengesedlen så den kan genkendes. Du får begge dele i hånden og uden mystiske bevægelser slås pennen direkte igennem pengesedlen. Alle kan se at den går lige igennem. Når han trækker den ud igen, kan alle tydeligt høre den rive i papiret i stykker. Men miraklet er... at pengesedlen er lige så hel som før! Og BÅDE pengeseddel OG pen kan med det samme gives til undersøgelse.

    Her er ingen ombytning, intet at tage væk eller lægge til. Hele hemmeligheden ligger i den geniale kuglepen uden at publikum nogensinde vil finde den. Siden Perfect Pen kom frem, har det været et af vores store salgshit og nu er den tilbage, i flot æske og med udførlig engelsk videoinstruktion.