PERRO VERDE - Mario López
Varenummer: 5933
.
DKK 250,00 / stk
DKK 200,00 ekskl. moms
  •  
Mario López har genbesøgt Roy Waltons "Card Warp" og det er der kommet en helt crazy visuel umulighed ud af. Du har aldrig set noget lignende. Klik og nyd. Kommer klar til brug med kort og engelsk videoinstruktion.


Mere information

  • Det spanske udtryk "Más raro que un perro verde" skulle betyde noget i retning af "Mere mærkelig end en grøn hund". Og det beskriver meget godt, hvad Mario López er kommet frem til, efter at have genbesøgt Roy Waltons legendariske "Card Warp" effekt. Det her tangerer noget af det mest underlige du nogensinde har set - med blot to kort.

    "Perro Verde" starter med to foldede kort, som du kender det fra "Card Warp". Det ene kort vender sig flere gange, når kortene skubbes igennem hinanden. Effekten er god, og så langt ligner det noget vi kender. Men nu begynder bagsiden at skifte farve på kortet... Ikke én, ikke to, men TRE gange! Fra rød til blå, fra blå til grøn og fra grøn tilbage til rød.

    Hemmeligheden er en helt anden en Roy Waltons og kortene kan anvendes igen og igen. En herlig visuel umulighed, som dine tilskuere vil snakke om.

    De helt specielle Phoenix-kort gør det meste af arbejdet for dig. Kommer komplet med udførlig engelsk videoinstruktion.