POP GUN - Chad Long
Varenummer: 6282
.
DKK 260,00 / stk
DKK 208,00 ekskl. moms
  •  
Sjovt trick fra en af vores favorit tryllekunstnere. Med Chad Longs "Pop Gun" fanger du tilskuerens valgte og signerede kort med en sugekoppen fra en lille plastikpistol. Det skørt, skævt og anderledes - og oven i købet en rigtig stærk effekt!


Mere information

  • Mortenn har længe snakket om, at vi burde have denne her klassiske Chad Long effekt i sortimentet, så... her er den! Hvis du vil finde et valgt kort på en skør, sjov og i øvrigt hel umulig måde, så er POP GUN lige hvad du har ledt efter. Lidt som "Kortsværdet"... med en plastikpistol.

    Et tilfældigt kort vælges, signeres og blandes tilbage i spillet. Eller et par forgæves forsøg på at finde kortet, tager tryllekunstneren mere alvorlige metoder i brug og trækker en orange plastikpistol op af lommen. Han lader kortene flyve op i luften og affyrer med uhyggelig præcision pistolen, hvor skumpilen mirakuløst nok rammer og sætter sig fast på et kort... tilskuerens valgte og signerede kort!

    Vi sender dig "Pop Gun" med alt hvad du har brug for - ud over et almindeligt kortspil. Der medfølger også Chad Longs videoinstruktion, med masser af indbyggede grin. Det er sjovt og uventet og en effekt, der får alle til at trække på smilebåndet. Perfekt som afslutning på din Ambitious Card rutine.

    Det er ikke selvvirkende, men er du vant til at trylle med kort, er det bare at putte pistolen i lommen og glæde dig til at tage den op i rette sammenhæng.