QUARTET - Mark Mason
Varenummer: 6336
.
DKK 375,00 / stk
DKK 300,00 ekskl. moms
 •  
Måske har du allerede set nogle af dine favorittryllere vise det her i dit feed på de sociale medier? Mark Masons QUARTET, hvor et rødt og et blåt kort gentagne gange bytter plads, er guf for øjnene og fungerer lige så godt lige som på video.


Mere information

 • Mark Mason er tilbage! Han har arbejdet på idéen bag QUARTET i flere år, hvor han har justeret og afprøvet og fintunet. Nu er effekten endelig helt perfekt og klar til gå viralt og ligge i lommen, altid klar til at forbløffe.

  Du åbner en lille sort plastikmappe, der indeholder to spillekort - et med rød bagside og et med blå bagside.  Begge kort foldet to gange. Der er intet tilføjet eller ombyttet. Det er stadig nøjagtig de samme to kort. Kortene blandes og du gemmer ét i hver hånd og lader dine venner gætte på, hvor det blå kort er. I første omgang bliver det naturligvis blot et gæt.

  Du tilbyder at gøre det meget nemmere. Begge kort lægges i den ene hånd og helt tydeligt tager du det røde ud. Nu er der ikke nogen tvivl hvor det blå kort er... Men i samme øjeblik din ven peger på hånden, bliver kortet du har taget ud blåt og det er det røde kort, der ligger i hånden!

  Du tilbyder at gentage dette og fjerner denne gang det blå kort. Endnu en gang skifter de to kort plads.

  Tredje gang bytter de to sammenfoldede kort plads, i samme øjeblik det røde kort blåt rører bagsiden af den lukkede hånd!  

  Til slut kommer den helt umulige version. Begge kort holdes synligt i hver sin hånd. De skjules aldrig og alligevel bytter de pludselig plads!

  Du folder de to kort ud, viser dem fra begge sider og lægger dem tilbage i mappen. Og du er allerede klar til at vise nummeret igen. 

  Ingen flapper, ingen magneter. Kun de to flot og snedigt konstruerede Bicycle-kort og udførlig videoinstruktion.