QUIVER + by Kelvin Chow
Varenummer: 4961
.
DKK 485,00 / stk
DKK 388,00 ekskl. moms
 •  
Her er den nye og større variant af Kelvin Chows VDR COIN WALLET. Den gør det muligt, let og ubemærket, at ombytte lidt større genstande: nøgler, heldollars, forudsigelser, pengesedler - og meget mere. Lækkert lavet.


Mere information

 • "This is the one i'll be using from now on. Perfect!" - Eric Jones

  Da Kelvin Chows VDR COIN WALLET – også kaldt THE QUIVER – kom frem i 2017, blev det hurtigt en af vores bedst sælgende varer på hylden. En lækker og super praktisk lille læderpung, der samtidig – fuldstændig uskyldigt – kunne ombytte hvad der kunne være i den. En slags ”hverdags changerpose til close-up-brug”.

  Nu har Kelvin fået produceret en ny pung der indeholder samme hemmelighed. Blot er den gjort 1,5 cm. større på begge leder. Det lyder måske ikke af så meget, men det gør, at den er anvendelig til mange flere ting. F.eks. kan du nu let og ubesværet ombytte større mønter, pengesedler, billetter, forudsigelser, nøgler, smykker… ja, hvad som helst der passer til dit behov.

  Ombytningen sker nærmest helt automatisk (blot du ved hvor du skal trykke). Dine tilskuere kan endda selv få lov til at både lukke og åbne den igen, når forvandlingen er sket.

  Til ombytninger fra fake til normal, visuelle forvandlinger, ”multiple outs”, ”torn & restored” – og alt muligt andet, inden for close-up og mentalmagi.

  Kommer komplet med videolink der forklarer hvordan den anvendes.

  ...

  "Quiver er mit absolutte yndlingsværktøj til close up! Mulighederne er simpelthen uendelige. Så let at udføre, at man kan bruge den med det samme. Men alligevel kan man bruge adskillige timer på at finde på nye rutiner med den – en KÆMPE anbefaling herfra." - Kasper Laugesen