SILK AND BALL VASE
Varenummer: 6264
.
DKK 350,00 / stk
DKK 280,00 ekskl. moms
 •  
Virkelig fin version af det klassiske kuglebæger, med flere overraskelser undervejs. Et hvidt silketørklæde forvandles til en kugle, der forsvinder og dukker op flere gange - indtil kuglen til slut forvandles tilbage til tørklædet!


Mere information

 • Har du set denne interessante variation af det klassiske kuglebæger?

  Du tager en smuk drejet trævase frem, som mange vil nikke genkendende til fra deres barndoms tryllesæt. Men når låget løftes, ligger der ikke en kugle som forventet, men et hvidt silketørklæde. Det er der dog råd for, for tørklædet stoppes ned i hånden, hvor det forvandles til en hvid kugle. Herefter følger en sjov sekvens, hvor kuglen af flere omgange bytter plads imellem din lomme og bægeret - indtil den til slut forvandles og bliver til silketørklæde igen!

  Meget fin produktion af denne smukke klassiske rutine, som du kan lege med og gøre til helt din egen. Der er mange mulige rutiner, nogle fungerer praktisk talt af sig selv – mens andre kræver nogle sjove øvetimer foran spejlet.

  Se videoen, hvor Mortenn viser dig en kort rutine. Når du køber The Silk & Ball Vase fra Pegani, får du også et videolink, hvor Mortenn tager dig igennem hele håndteringen. På dansk. 

  Du får alt, hvad du skal bruge:
  - Den smukke træpokal (15 cm. høj) med indbygget gimmick
  - En solid hvid trækugle
  - En matchende hul hvid kugle til silketørklædet
  - To hvide silketørklæder