STEALTH RETRACTOR - John Kennedy
Varenummer: 4933
.
DKK 690,00 / stk
DKK 552,00 ekskl. moms
 •  
John Kennedys smarte elektroniske "reel" er ikke som de andre. Det er det bedste hjælpemiddel du kan finde, hvis du skal have noget til at svæve op i din hånd eller bevæge sig på bordet. Let at palmere.


Mere information

 • Vi er glade for at være forhandler af John Kennedys produkter. De holder høj kvalitet og rigtig mange af vores kunder, har glæde af dem på daglig basis. Vi har nu taget hans nye og forbedrede elektroniske reel ”Stealth Retractor” ind i det faste sortiment. Den kan noget, som ingen af de andre reels og ITR’s vi har. Hvis du vil have noget til at bevæge sig på bordet eller svæve langsomt op i hånden, har du her den bedste løsning! 

  Trækkeren er indbygget i et lille rundt messingrør. Den er let at palmere i hånden og blot du klemmer på den, trækker den tråden ind. Du har altså fuldstændig kontrol over bevægelserne hele tiden. Trækkeren benytter den nye stærke tråd kaldet "Kevlex". Både motor og tråd er stærk nok til f.eks. at trække et A4-ark op!

  Der medfølger en spole med 4 meter af den specielle tråd. Hvis du får brug for mere, kan vi skaffe dig ekstra spoler til kr. 95,-.
  Det medfølgende batteri holder til godt 100 optrædener. De kan købes online for få kroner.
  Der medfølger også link til videoundervisning med John Kennedy selv, hvor du (på engelsk) får instruktion til tre forskellige anvendelsesmuligheder:

  Rising Card
  Et tilfældigt valgt kort blandes ind i spillet. Du holder spillet i den ene hånd og fører den anden hånd henover spillet, hvorefter det valgte kort svæver ud af spillet og op i den ventende hånd!

  Magnetic Napkin
  En papirserviet ligger på bordet. Du kan få det til at bevæge sig på en mystisk måde – og derefter flyve op i din hånd!

  Page Flip
  Få en åben bog til at bladre – uden at du rører den!

  Hov: Fik vi sagt, at den er fuldstændig lydløs? Klik på videoklippet HER, hvis du vil høre mere om Stealth Retractor fra John Kennedy selv.