SWIPER - Matthew Wright
Varenummer: 6265
.
DKK 220,00 / stk
DKK 176,00 ekskl. moms
  •  
Matthew Wright har med Swiper gjort det muligt at vise "Out of This World" på en helt ny, sjov, underholdende og engagerende måde. I stedet for at gætte på sorte og røde kort, "swiper" tilskueren imellem forskellige potentielle profiler...


Mere information

  • Den gode Matthew Wright er kommet på en virkelig god idé. Han har taget konceptet fra "Out of This World" og føjet det til et specialtrykt spil kort, hvor en tilskuer på bedste Tinder-Grindr-vis, kan swipe imellem et udvalg af ansigter. Til slut afslører du, at du på overbevisende vis har forudsagt præcis hvem der blev "swipet" til højre og hvem der røg til venstre - og så har du oven i købet endnu et klimaks i ærmet!

    Det er engagerende 2024-underholdning, med plads til masser af grin og en virkelig stærk magisk effekt. 

    Den nye håndtering er lige til at udføre og forudsætter igen krav til fingerfærdighed (og du slipper for at skulle stoppe halvvejs og ændre proceduren).  


    Swiper kortene kommer i en tilforladelig æske med titlen "The Offline Dating App" og indeholder 26 kort med mandlige profiler, 26 kort med kvindelige profiler og 2 særlige "perfect match" kort. Desuden får du naturligvis udførlig online undervisning af Matthew Wright (på engelsk).