TELEKINETIC TIMBER - Bob Koch
Varenummer: 4982
.
DKK 525,00 / stk
DKK 420,00 ekskl. moms
 •  
Nu har vi fået den bedste version af denne fantastiske effekt, hvor du kan få en solid træklods til at vælte, som rørt af en usynlig hånd... Fungerer nærmest automatisk. Produceret i Canada af Shawn Farquhar himself.


Mere information

 • Uanset om du ønsker at lave en demonstration af skjulte energier, PK touch, spøgelser, mesmerisme eller telekinese, så vil du med denne træblok finde et særdeles effektivt værktøj.

  Du viser en solid træklods og kan frit lade dine tilskuere undersøge den, hvis de skulle have lyst. Du læner den op af væggen eller måske en flaske, og beder alle om at fokusere på den. Pludselig rejser træklodsen sig op og fortsætter og vælter højlydt ned på bordet!

  Ingen tråde, ingen magneter, ingen sand, ingen fjedre, ingen klister, ingen medhjælpere, ingen elektronik... Hele hemmeligheden er usynligt gemt inden i træklodsen, uden at nogen har chancen for at opdage det.

  Den er omhyggeligt produceret af Shawn Farquhar fra Palmer Magic. Teknikken er fuldstændig lydløs og selvvirkende. Du finder ikke bedre modeller.

  Træblokken måler
  3,8 x 3,8 x 20 cm. og kommer med engelsk instruktion.