THE BELL ULTRA - TCC Magic
Varenummer: 5717
.
DKK 625,00 / stk
DKK 500,00 ekskl. moms
 •  
En smuk og magisk messingklokke, der kan anvendes i mange forskellige sammenhænge. Du kan ringe med den som en magisk gestus eller anvende den som Chop Cup. Til slut venter der publikum en stor overraskelse...!


Mere information

 • TCC Magic har i samarbejde med Lei Feibing og Zhengyu produceret denne fine klokke, der kan anvendes på alle mulige måder. Vi har fået en lille portion hjem i den nye "ultra" version, der byder på nogle små ekstra lækre detaljer.

  Klokken kan let integreres i dit almindelige close-up trylleri. Den kan bruges til dække mønter, placeres oven på kort - ja, faktisk er den bygget til at fungere til helt almindelig "chop cup" rutine. Der medfølger en rigtig god instruktionsvideo, hvor du får flere rutiner vist og forklaret.

  Med messingklokken kan du trylle med dit publikums høresans, for det ene øjeblik kan klokken ringe - og det næste øjeblik kan den ikke. Når en tilskuer prøver at ringe med den, vil han opdage at selve bjælden er væk og der er intet spor af, at den nogensinde skulle have været der!

  Hvis du ønsker det, kan du trylle bjælden frem, men selv når tilskueren får begge dele i hænderne, vil de stadig være mystificerede: for bjælden kan ikke sættes fast i bunden af klokken (det kræver nemlig at man ved, hvordan magneten skal aktiveres).

  "The Bell Ultra" er produceret i allerbedste kvalitet. Den ankommer med blød
   opbevaringspose, forsvarligt emballeret i en solid æske. 

  Hvis du kan lide idéen, vil du kun blive glad for hvad du modtager.