THE CODE - Andy Nyman
Varenummer: 3828
.
DKK 265,00 / stk
DKK 212,00 ekskl. moms
 •  
Med THE CODE får du et usynligt system, som du kan bruge til at læse tanker - og blæse dine tilskuere fuldstændig bagover! Det er enkelt at anvende og mulighederne er utallige. Endnu et kvalitetsprodukt fra Theory 11.


Mere information

 • Det er ved at være nogle år side, at vi ved ”International Magic Convention” i London, stod placeret ved siden af Andy Nyman. Han havde kun et trick med i sin store kuffert. Til gengæld var den fyldt med dem. Han stillede sig op og demonstrerede i 10 minutter, hvor deltagerne flokkedes og han solgte som en gal. Så var han væk nogle timer og kom derefter tilbage og lavede samme nummer. Allerede søndag formiddag var kufferten tom. Hvad var det han viste tænker du. Svaret er THE CODE!

  Med THE CODE får du et spil kort, der umiddelbart ligner et almindeligt spil fra US Playing Card Company. Bagsiden kunne til forveksling ligne Bicycle og spillet kan håndteres af både dig og tilskuerne, som var det et almindeligt spil. Men med THE CODE kortene får du samtidig et usynligt system, som du kan bruge til at læse tanker - og blæse dine tilskuere fuldstændig bagover!

  Du kan altid præcis nævne hvilket kort en tilskuer tænker på, og hvilken placering, det har i spillet.
  Uden forceringer.
  Uden greb.
  Uden hukommelsesteknik.
  Uden at kigge på det valgte korts for- eller bagside.

  Du modtager Nymans specialudviklede kortspil sammen med en online video, der viser og forklarer mulighederne. Du vil hurtigt selv komme på endnu flere! Andy har igennem flere år arbejdet tæt sammen med Derren Brown, og han forstår at dreje sine præsentationer på den helt rigtige måde. Han har brugt halvandet år på at perfektionere både kort og video sammen med Theory11, og resultatet er formidabelt. 

  "I think you've got two choices: Get The Code and do amazing things, or don't - in which case, someone like Andy is going to use it to fool your tail off." - Max Maven

  "A great new trick from Andy Nyman." - Derren Brown

  I can't even begin to articulate how brilliant and stunning in its simplicity The Code is." - Wayne Houchin