THE COVENANT DECK - David Penn & Marc Spelmann
Varenummer: 6284
.
DKK 295,00 / stk
DKK 236,00 ekskl. moms
 •  
"The Covenant Deck" blev lanceret på årets Blackpool-kongres. En tilskuer kigger på et tilfældigt kort i spillet på bordet, og så... forsvinder det - og dukker op hvor-som-helst! Vil du have en bid af det bedste fra dealerhallen, så har du chancen her.


Mere information

 • Dette nye geniale kortspil blev lanceret i forbindelse med årets Blackpool kongres. Camoufleret som et almindeligt rødt spil Bicycle kort, indeholder det en hemmelighed, der sætter dig i stand til at udføre nogle fuldstændigt umulige effekter.

  Forestil dig f.eks. følgende: Du spreder spillet ud på bordet med bagsiderne op. Mens du ser væk, beder du en tilskuer om at kigge på et tilfældigt af de 52 kort og stikke det helt tilbage i spillet. Ikke alene ved du hvilket kort tilskueren har valgt. Du kan også vise, at det i virkeligheden aldrig har været i spillet, og i stedet trække det op af lommen!

  Det er så rent og ”hands off”, at du faktisk ikke engang behøver at være til stede i rummet, når det udføres. Den er god nok. Hvis du vil, kan efterlade spillet ved dine tilskuere og guide via et videoopkald. Så snart du vender tilbage kan du vise, at kortet de valgte nu mirakuløst er forsvundet fra spillet - og i stedet dukker det op et helt andet sted i rummet.

  Eller hvad med at servere en version af ”Tossed Out Deck” og få fire tilskuere til hver at vælge et kort i spillet. Du læser deres tanker og nævner tre af kortene. Ved den sidste tilskuer spreder du spillet ud på bordet, hvorpå tilskueren må konstatere, at hans valgte kort ikke længere er i spillet. Du kan nemlig (triumferende) trække det op af lommen!

  Her er ingen ru-glat, afskårne kort eller klister involveret. "The Covenant Deck" er omhyggeligt designet af David Penn på en måde, så spillet gør hele arbejdet for dig og du kan koncentrere dig 100% om din præsentation.

  Spillet kan altså både anvendes til forcering. Det kan hjælpe dig med at finde ud af hvilke kort, der er blevet valgt. Og det kan få de valgte kort til at forsvinde! Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? Men den er god nok!

  Sammen med spillet medfølger udførlig engelsksproget videoinstruktion med de herrer David Penn og Marc Spelmann. Hele videoen varer en time. Du vil hurtigt forstå systemet, men vi anbefaler at du ser alle de 60 minutter den varer, så du forstår det fulde potentiale – både som korttrick og til mentalisme.

  Der er altså masser af muligheder og du kan vælge præcis den præsentation der passer dig bedst. Vi er klar til din bestilling. Det vil du ikke fortryde.