THE JAMESON WALLET - Iain Bailey
Varenummer: 5640
.
DKK 350,00 / stk
DKK 280,00 ekskl. moms
 •  
Alakazam har netop udgivet denne lækre tegnebog i ægte læder. Slank, moderne og minimalistisk. Passer til dine kreditkort og andre fornødenheder og så er det samtidig den perfekte "Card to Wallet". Klik og se.


Mere information

 • Iain Bailey har, sammen med Alakazam Magic i England, skabt en moderne version af Kortet i Tegnebogen. 

  Du er sikkert enig i, at der ikke er meget der slår effekten, hvor tilskuerens valgte og signerede kort pludselig dukker op, bag lynlåsen i din tegnebog. Til gengæld er det langt fra sikkert, at du kan se dig selv gå rundt med en stor gammeldags "muldvarp"?

  Det er der med Iain Baileys "The Jameson Wallet" nu kommet en fin løsning på. Den er lækkert lavet i ægte læder, designet med inspiration fra en moderne Mont Blanc tegnebog. Slank, moderne og minimalistisk. Lige til at have med i bukselommen eller jakkelommen, uden at fylde eller tynge. 

  Pungen kan indeholder dine plastikkort, pengesedler, mønter og hvad du ellers har brug for, men samtidig har du altid en åben mulighed for, at afslutte dit korttrylleri med den ultimative effekt.

  Du kan også lade en tilskuers fingerring forsvinde, for derefter at dukke op i rummet bag lynlåsen i din tegnebog - der hele tiden har ligget i din lomme. 

  Du modtager den nye Jameson Wallet komplet med engelsk instruktionsvideo, der ikke alene udførligt forklarer dig teknikken, men også giver dig nogle seje bonusidéer med på vejen.