THE LONG & SHORT ILLUSION
Varenummer: 6244
.
DKK 650,00 / stk
DKK 520,00 ekskl. moms
 •  
"The Jastrow Illusion" her lækkert produceret i mørkt ædeltræ - og så med en ny indbygget hemmelighed der gør, at de to skiver til slut virkelig HAR forskellige størrelser - og kan undersøges! Kommer med videoinstruktion.


Mere information

 • En klassisk optisk illusion - med indbygget snedighed.

  Du er sikkert før stødt på "The Jastrow Illusion" hvor to let buede boomerangs skiftevis ændrer størrelse i forhold til hinanden. Nummeret ligger i mange tryllesæt og det er heller ikke længe siden, at David Regal lancerede sin udgave med en sjov præsentation: "The Long and Short of it". Tilbage i 1934 udgav P&L et interessant tvist, hvor de to skiver til slut kan undersøges og HAR forskellig størrelse. Den blev kaldt "Stretch-It Boom-E-Rang" og siden lavede Haenchen og Viking "Bafflin' Boomerangs" over samme idé.

  Nu har TCC og Classicho taget konceptet under behandling og vi er glade for, at kunne tilbyde deres smukke version, produceret i mørkt ibenholt træ.

  Du viser de to buede trækskiver, der på fascinerende vis skifter størrelse, alt efter hvilken der ligger forrest. Meget mystisk ser det ud, for i virkeligheden er de nøjagtig lige store. Den lille opvisning slutter dog uventet, når de to træskiver rækkes til en tilskuer der erfarer, at de virkelig HAR forskellig størrelse!

  Hemmeligheden er en magnetisk del, der let kan stjæles af og palmeres i hånden eller droppes i skødet. Det skal siges, at når man ved at den er der, synes man selv at det er tydeligt. Men dine tilskuere, der ikke ved hvad der skal ske, vil ikke bemærke den lille forskel, og når overraskelsen kommer, er det for sent og alle spor er slettet...

  Lækkert produceret i mørkt ibenholt træ. Kommer i æske med videoinstruktion.