THE PHANTOM HAND - Jean Xueref
Varenummer: 5528
.
DKK 950,00 / stk
DKK 760,00 ekskl. moms
 •  
Her er det nye ultimative hjælpemiddel til svæveeffekter, animationer og PK touch effekter. Det patenterede neutrale sorte gummiarmbånd, kan du tage på om morgenen, og så er du ALTID klar til at vise noget fantastisk - selv i korte ærmer.


Mere information

 • Hvis du var heldig deltager ved Blackpool kongressen i 2020, ved du med al sandsynlighed allerede hvad det her er... Vi ville allerede den gang gerne have købt produktet hjem, men det blev et kæmpehit og udsolgt før vi nåede frem. Heldigvis er der nu lavet en ny opdateret udgave, og vi er blevet udvalgt til at forhandle det her i Skandinavien.

  The Phantom Hand er det ultimative nye hjælpemiddel for dig, der gerne vil arbejde med de utrolige muligheder der ligger i, at anvende usynlig tråd. Opfinderen, franske Jean Xueref, har brugt flere år på at udvikle dette patenterede James Bond armbånd.

  Alle der har arbejdet med usynlig tråd ved, hvor let en tråd kan sprænge, men med Phantom Hand er det nærmest umuligt at knække tråden og hvis det skulle ske, tager det under et minut, så er du klar igen.

  Tag armbåndet på om morgenen, så er du altid klar til at vise noget helt fantastisk: svæveeffekter, animationer og så er den helt eminent til PK touch. Her er intet at skjule på kroppen eller begrænsninger til tøjet og ingen løkker at holde styr på.

  Armbåndet måler 20 cm. i diameter og det kommer sammen med en lille magnetisk "forlænger" om du har behov for, at det skal være lidt større. Det kommer klar til brug med en virkelig god tråd og med indbygget opladeligt batteri. På én opladning kan du optræde uafbrudt i ca. 45 minutter, og efter 15 minutters opladning, er du klar igen.

  Inden du går i gang, skal du tage dig tid til at se instruktionsvideoen. Den varer blot 16 minutter, så det er overkommeligt og derefter er du klar til at eksperimentere og lære dit nye hemmelige "tryllevåben" at kende.

  Du modtager en æske indeholdende:
  - Jean Xuerefs originale og patenterede "Phantom Hand"
  - USB-kabel til opladning
  - Ekstra reserverulle med 15 meter tråd.
  - Link til online instruktionsvideo med Jean Xueref himself.
  - Små klistermærker i sølv og guld, som du kan dekorere armbåndet med hvis du synes