TIME ELEMENT CYLINDERS - Lubor Fiedler
Varenummer: 5739
.
DKK 225,00 / stk
DKK 180,00 ekskl. moms
 •  
Vi har fundet noget spændende ved en ældre tysk trylleforhandler: Nogle stykker af en legendarisk Lubor Fiedler opfindelse tilbage fra 1970'erne. Det involverer to identiske messingrør og en tændstik... og vil snyde alle!


Mere information

 • Denne Lubor Fiedler genialitet stammer helt tilbage fra 1972 og blev første gang publiceret i hans bog "Magical Fantasies". Vi er ved en tilfældighed stødt på et lille restparti ved en ældre tysk trylleforhandler. Når du ser hemmeligheden forstår du, hvorfor Lubor Fiedler har legendestatus.

  To identiske blanke messingcylindre rækkes til en tilskuer, som du beder om at lægge én i hver sin bukselomme. Du rækker ham derefter en helt almindelig tændstik.

  Du vender ryggen til og beder tilskueren om at gemme tændstikken i en af cylindrene og derefter lægge den tilbage i lommen. Uden du har haft nogen som helst mulighed for at se, høre eller føle hvad tilskueren har gjort, kan du alligevel præcis sige, i hvilken lomme han har gemt tændstikken!

  - Tilskueren klarer selv hele håndteringen.
  - Tryllekunstneren rører aldrig cylindrene.
  - Her er ingen magneter, elektronik, stooges eller ekstra hjælpemidler af nogen art.
  - Et djævelsk snedigt princip, der vil mystificere både lægfolk og andre tryllekunstnere.
  - Der kræves absolut ingen fingerfærdighed.

  Hele hemmeligheden ligger i de to solide messingrør, der kommer sammen med udførlig både dansk og engelsk brugsanvisning. Du vil vil elske metoden og straks få lyst til at vise det til alle omkring dig.

  ...

  "
  Got it today and my smile just grows in my face. Simple but truly a killer!! Why did I not think about this??" - Claes Feldt