NEW TRIPLE IMPACT - Matt Ellison & Peter Nardi
Varenummer: 1612
.
DKK 225,00 / stk
DKK 180,00 ekskl. moms
 •  
En tilskuer tager af i spillet og vælger tre kort, som han selv placerer i hver sin lomme. Du viser herefter at du på forhånd har placeret nøjagtig de samme kort - i nøjagtig de samme lommer! Super effekt - nu med endnu en fase!


Mere information

 • Matt Ellisons "Triple Impact" er måske den Alakazam udgivelse, som vi igennem årene har solgt flest af. Tilbage i dagene med tryllebutik i Borgergade viste vi den tit og ofte, og jeg ved at mange der læser denne tekst vil genkende effekten.

  Efter at have været helt ude af markedet nogle år, er den nu tilbage og med en virkelig interessant tilføjelse af Peter Nardi.

  Et spil kort placeres på bordet, tilskueren bliver bedt om at lave en aftagning et tilfældigt sted og herefter tage tre kort fra spillet. De tre kort placerer han herefter i henholdsvis sin baglomme og sine to forlommer. Så langt så godt. NU til det sjove: Tryllekunstneren forklarer, at han på forhånd har lavet en forudsigelse, ved at placere tre kort i sine lommer. Ikke nok med at kortene er nøjagtig de samme som tilskueren har trukket, de ligger også i nøjagtig de samme lommer som tilskueren har valgt!!!

  Bemærk at tryllekunstneren viser sine forudsigelser først, han har kun ét kort i hver lomme og de kan efterfølgende vises tomme. Intet lægges til eller tages fra, ingen palmeringer og ingen ru-glat. Dertil kommer, at nummeret er let at resette og meget praktisk anvendelig!

  Med den nye "Collateral Damage" tilføjelse, kan du tilføje en sekvens, hvor tilskueren plukker yderligere tre kort fra samme spil, og du ét af gangen læser deres tanker om, hvilket kort de står med!

  Altså både tankelæsning og en fantastisk forudsigelse i samme rutine... Det er smart, det er stærkt, det er til at lære for alle og vi ved, at du vil komme til at vise denne effekt flittigt. 

  Velegnet både til stand-up og close-up. Komplet med kort (på lager både med rød og blå Bicycle) og engelsk videoinstruktion + dansk forklaring på originalrutinen.