ULTIMATE DICE THROUGH PEN - Yoichi Akamatsu
Varenummer: 6281
.
DKK 360,00 / stk
DKK 288,00 ekskl. moms
 •  
Totalt ren gennemtrængningseffekt fra Japan med et rør, en terning og en almindelig tusch. Terningen mærkes, pennen stikkes igennem midten af røret, hvorpå terningen langsomt glider direkte igennem den. Du gætter ALDRIG hemmeligheden!


Mere information

 • Inden du læser videre, så se lige videoen, hvor japanske Youich Akamatsu viser ”Ultimate Dice Through Pen”. Det går ikke hurtigt, men hold fast og nyd øjeblikket 2,20 inde i videoen…

  Langsom og total ren gennemtrængningseffekt med blot tre dele: et rør, en terning og en tusch. Terningen mærkes af en tilskuer, tuschen placeres i midten af det smalle rør, hvorpå terningen langsomt glider direkte igennem den!

  Kan du regne ud hvordan det går for sig? Vi tør godt garantere, at hemmeligheden ikke er som du tror! Du vil næsten snyde dig selv, når fænomenet nærmest sker af sig selv, mens du følger instruktionen. Helt rent og helt lydløst.

  Skulle dine tilskuere blive nysgerrige, kan du uden bekymring (eller ombytning) lade dem kigge på både rør, tusch og terning.

  Yoichi Akamatsus er lidt af en legende i det japanske tryllemiljø. Han er vinder af den prestigefyldte ”Tenkai Ishida pris” og når han holder en sjælden gang holder seminar. tropper alle op for at opleve hvad han har fundet på, og blive snydt af hans finurlige opfindelser.

  Hvert eksemplar tager en del tid at producere, og det er kun grundet vores gode samarbejde med producenten, at det er lykkedes at få Yoichis fine effekt på hylden. Du modtager effekten klar til brug, i æske med link til den originale videoinstruktion med engelske undertekster.