ULTRA COIN BANK - Carl Brema
Varenummer: 5936
.
DKK 485,00 / stk
DKK 388,00 ekskl. moms
 •  
Med denne lille messingboks kan du få en lånt og mærket mønt til at forsvinde - og dukke op igen et helt andet sted. Dine tilskuere kan høre mønten rasle i den forseglede beholder helt indtil sidste øjeblik...


Mere information

 • "Ultra Coin Bank" aka "Devil's Coin Bank" er opfundet af Carl Brema og siden raffineret af George Robbinson fra Viking Magic Mfg..

  Den lille blanke messingbeholder kan anvendes til at få en lånt og mærket mønt til at forsvinde, for siden at dukke op et helt andet sted. 

  Du præsenterer dine tilskuere for en lille sparebøsse som du har fundet på et loppemarked. Der er et hul i toppen, men det mystiske er, at der tilsyneladende ikke er nogen måde, hvorpå man kan tømme den igen...!

  Du låner en mønt, får den mærket og lader ejeren selv droppe den ned i den lille messingdåse, hvor man tydeligt kan høre den rasle. Du placerer beholderen i tilskuerens hånd, knipser med fingrene og pludselig er raslelyden holdt op! Mønten er forsvundet og kan nu genfindes i din lomme, din tegnebog eller måske i den inderste af 7 trææsker (Nest of Boxes).

  Det snedige er, at den hemmelige udvej først kan åbnes (og rattle-effekten aktiveres), når der ligger en mønt i beholderen. Når det er sket, kan mønten uset glide ud i din hånd, hvorefter sparebøssen atter forsegles og hemmeligheden forsvinder.

  D
  u modtager den lille møntboks i poleret messing og med indbygget "rattle" effekt. Kommer komplet med velourpose til opbevaring og udførlig engelsk instruktion. Et snedigt og smukt samlerobjekt, som du vil få meget sjov med.