VANISHING CARD - Nicholas Lawrence
Varenummer: 5764
.
DKK 350,00 / stk
DKK 280,00 ekskl. moms
  •  
Du har måske set effekten med spillekortet der langsomt forsvinder? Nicholas Lawrence's "VANISHING CARD" har taget den magiske verden med storm. Her er den originale metode, som alle har forsøgt at efterligne. Komplet og klar til brug.


Mere information

  • Du har sikkert set effekten i dit flow på de sociale medier og glippet med øjnene. For dette være den mest visuelle måde, at få et enkelt spillekort til at forsvinde på. Det ser SÅ magisk ud, at det er som skabt til at gå viralt. "Vanishing Card" er en originalidé af Nicholas Lawrence, den blev fuldstændig udsolgt i Blackpool og var én af de effekter, som Kim Andersen kom hjem og anbefalede os straks at få i sortimentet.

    Du holder et kort imellem fingerspidserne og lader den anden hånd glide langsomt henover kortet, hvorpå det forsvinder fra bunden og op! 
    Dit publikum ser faktisk en del af kortet, der stadig er synligt, svæve i luften, mens bunden er forsvundet... Det er svært at beskrive, så se hellere Nicholas Lawrence selv vise VANISHING CARD. Vildt nok, ikke sandt?

    Mange har gættet på metoden og med forskelligt held forsøgt at efterligne hvad de så. Nu er den originale hemmelighed endelig tilgængelig. Du modtager det specialdesignede gimmick klar til brug. Det er holdbart, let at anvende og noget af det sjoveste at øve på det foran spejlet.

    Åbenlyst oplagt til din sociale platform, men giver også fantastiske reaktioner i den virkelige verden.