WHO INSIDE - Hideki Tani
Varenummer: 5721
.
DKK 550,00 / stk
DKK 440,00 ekskl. moms
 •  
Vi har fundet denne helt særlige effekt i Japan. Den er opfundet af super kreative Hideki Tani og du har aldrig set noget lignende. Det er ikke bare en gennemtrængning. Det er også et "umuligt objekt". Og en hel rutine med flere aha-oplevelser...


Mere information

 • Vi har fundet denne helt særlige effekt i Japan. Den ligner ikke noget andet du har set!

  Tryllekunstneren pakker et lommetørklæde ud og afslører, at det indeholder lille glaskrukke med låg, forseglet med hængelås. Han fortæller, at han ved et uheld er kommet til at låse nøglen inde i glaskrukken... Det løses med den første (af en række) magiske effekter, når han tilsyneladende trækker nøglen ud af bunden på glasset!

  Han låser hængelåsen op og tager den af flasken, hvorpå han banken den direkte op igennem bunden af krukken! Yep - hængelåsen lander INDE i glasset, og det viser sig at være ganske umuligt at tage den ud. Tilskuerne kan selv prøve... 

  Magikeren skruer låget på krukken med låsen i, dækker den med tørklædet og beder en tilskuer om at holde om toppen af den. Han stikker sin tomme hånd op under lommetørklædet og trækker hængelåsen ud fra bunden af krukken!

  I samme øjeblik hængelåsen trækkes ud, mærker tilskueren at glaskrukken ganske rigtigt bliver lettere. Tørklædet tages af, og den tomme krukke med låg sættes på bordet.  "Hængelåsen kom ud, fordi der ikke længere var plads i krukken", forklarer tryllekunstneren og åbner låget. Glasset er nu fyldt med vand! 

  Tror du os ikke? Så se selv videoen...

  Du modtager alt, hvad du behøver for at udføre hele denne vanvittige rutine. Men du kan også vælge blot at plukke de elementer du synes bedst om. "Who Inside" kommer med alt hvad du skal bruge (undtagen et almindeligt lommetørklæde og vand) sammen med udførlig engelsk trin-for-trin instruktion med gode fotos.