WOW 3 (face down) - Masuda
Varenummer: 2412B
.
DKK 295,00 / stk
DKK 236,00 ekskl. moms
 •  
Dette er den helt nye FACE DOWN version af WOW effekten. I ny forbedret kvalitet. Her er det altså bagsiden, der synligt forvandles inde i det lille gennemsigtige etui, og det giver rigtig mange nye muligheder.


Mere information

 • Dette er den helt nye FACE DOWN version af WOW effekten. Her er det altså bagsiden der kan skifte igennem det lille gennemsigtige etui, og det giver rigtig mange muligheder! 

  Forestil dig en "Ambitious Card" rutine, hvor du afslutter med at få det valgte og signerede kort til at hoppe op på toppen af spillet - helt synligt: For at udfordre dig selv, placerer du et stykke transparent plastik på toppen af spillet, der ligger med bagsiden opad. Du stopper nu det valgte kort ind i midten af spillet, med forsiden opad. Hele spillet forsegles med en elastik, hvorpå det lægges i tilskuerens egen hånd! Hvad der sker herefter virker fuldstændig mirakuløst på dine tilskuere…

  De ser langsomt og SYNLIGT det valgte og signerede kort komme til syne øverst på toppen af spillet i deres hånd! Den gennemsigtige plade kan herefter fjernes og alle kortene undersøges med vantro øjne. Det ligner filmtrick og ser fuldstændig vanvittigt ud. Denn videreudvikling har da også fået erfarne folk som Paul Harris, David Blaine, David Penn og Dean Dill til at udtrykke deres største begejstring. Ikke desto mindre er det let - ja næsten fuldstændig selvvirkende - at udføre.

  Som sagt giver det medfølgende rekvisit mange flere muligheder - bl.a. får du forklaret en utrolig visuel måde at få dit kortspil til at skifte farve på, og du hurtigt selv komme på endnu flere idéer!

  Du vil elske WOW 3.0 og du vil bruge WOW 3.0! Det ser så godt ud, at du kan snyde dig selv med det!

  Du modtager det nye hjælpemiddel komplet med udførlig videoinstruktion.