WOW 3 (face-up) Katsuya Masuda
Varenummer: 2412A
.
DKK 395,00 / stk
DKK 316,00 ekskl. moms
  •  
Titlen til dette korttrick kommer fra det udbrud der slap Lance Burtons mund, da han første gang blev præsenteret for effekten. Masudas WOW! har siden indtaget den magiske verden med storm. Nu klar i version 3.0.


Mere information

  • Titlen til dette korttrick kommer fra det udbrud der slap Lance Burtons mund, da han første gang blev præsenteret for effekten. Masudas WOW! har gået sin sejrsgang gennem den magiske verden og vi har gennem de sidste par år solgt mange hundrede eksemplarer. Nu er nummeret klar i helt ny 3.0 version, hvor materialet nyt, tyndere og nærmest glasklart og den optiske illusion er endnu finere end før. Desuden medfølger der link til udførlig instruktion og rutineforslag.

    Magikeren får en tilskuer til at trække et tilfældigt kort, og beder ham om at sætte sin signatur tværs henover kortets forside, hvorefter det blandes tilbage i spillet. Tryllekunstneren forklarer, at han nu vil forsøge at finde kortet - uden at kigge. Han tager et enkelt kort ud af spillet, det viser sig dog at være forkert. Kortet sættes ind i et gennemsigtigt etui og tilskuerne opfordres til at koncentrere sig om kortets forside, og nu begynder der at ske noget meget mærkeligt: Langsomt nærmest SMELTER det forkerte kort om til tilskuerens valgte kort - med underskrift! Det ser helt utroligt ud. Sidste gang du så en lignende forvandling var det på din tv-skærm eller PC. Kortet kan dog straks tages ud af etuiet og gives til de måbende tilskueres undersøgelse.

    Hvis du ikke allerede har WOW i dine gemmer, så er den så absolut værd at investere i, og der venter dig en aha-oplevelse når du ser hemmeligheden. Teknikken bygger på en revolutionerende teknik, der i den nye model er blevet yderligere forfinet og vi garanterer, at du ikke vil blive skuffet! Det er tilmed ganske let at udføre.

    Præcisionslavet i Japan (vogt dig for efterligninger). Med WOW 3.0 (face up) får du ikke alene det originale gimmick, men også en gennemarbejdet instruktionsvideo med forklaring og rutineforslag.