WOW PASS CASE - Tejinaya & Katsuya Masuda
Varenummer: 2412D
Standard salgspris DKK 680,00
DKK 340,00 / stk
DKK 272,00 ekskl. moms
 •  
Virkelig god idé: Masudas "WOW" opfindelse er blevet bygget ind noget, der ligner et backstage pas. Du kan placere et blankt kort i den transparente rude og derefter få (næsten) alt muligt til at komme frem på det.


Mere information

 • "WOW" teknikken fra Katsuya Masuda i Japan er blevet smart integreret i noget fra den virkelige verden. Efter en idé af Tejinaya er hemmeligheden bygget ind i hvad der fremstår som et almindeligt sort backstage pas, mini tegnebog eller en lomme til ID-kortet omkring halsen. Det ligner ikke længere en tryllerekvisit og kan meget naturligt bringes i spil.  

  Mappen er i sort emiteret læder og fungerer som den populære (og for længst udsolgte) WOW 3.0 black version. Mulighederne er mange. Her er blot ét eksempel.

  Du rækker en tilskuer et blankt kort og beder hende tegne en enkelt tegning, skrive et særligt ord eller måske sin signatur. Du placerer derefter et andet blankt kort i bag den transparente rude i læder etuiet, som du derefter viser fra begge sider. Nu til magien...

  Når du ryster let på etuiet, dukker det billede som tilskueren tegnede gradvist frem ved kortet! Det ser meget magisk ud og ligner filmtrick. Det kort, som tilskueren holder, er blevet helt blankt. Begge kort kan derefter undersøges.

  Dette - som sagt - blot én mulighed. BLANK WOW PASSCASE kan naturligvis også bruges til at afsløre forudsigelser, fremtrylle et valgt og signeret kort, du kan lave en magisk kærlighedserklæring til din udkårne, eller måske trylle et foto frem af dig selv. Eller hvad med en dual-reality effekt, hvor én tilskuer kan se en tekst bag ruden, hvor det for en anden tilskuer fremstår helt blankt? Ja, der er spændende perspektiver i det her...!

  Passer til s
  pillekort i pokerstørrelse. Har du brug for helt blanke kort, kan du købe det her.

  Du modtager det specielle backstage pas med indbygget WOW-effekt, i den nyeste 3.0 teknologi. Tyndere og klarere end nogensinde. Der medfølger online instruktion.