Vi kan trylle
Hurtig levering
Siden 1987
Bare spørg os

Lær at trylle

Velkommen til den magiske verden!

Du er måske havnet her, fordi du sidder med et lille spændende blåt tryllenummer? I så fald er du kommet det helt rigtige sted hen, for herunder viser Mortenn præcis hvordan du kan trylle med den.

Det er fascinerende og sjovt at trylle - både for dig selv, om dem der kigger på. Jeg har selv tryllet siden jeg var 10 år gammel og har drevet min tryllebutik i Horsens i over 35 år. Jeg håber, at du får lige så meget glæde af magien, som jeg har!

Rigtig god fornøjelse!
Steen Pegani

PS: Hvis du ikke kan se videoen, er det måske fordi du bliver nødt til at godkende cookies for at YouTube-videoer kan afspilles. Hvis du ikke er meget for det, kan du blot klikke dig direkte videre til videoen HER.

 

Lyst til mere trylleri?

Så får du herunder fire bud på andre lette trylletricks, som jeg tror, at du vil få stor glæde af:

På hjemmesiden har vi samlet en hel kategori med gode tricks, der er lette at lære. Du finder dem HER, og har du brug for råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os!

På videoen her kan du se hvordan andre danske tryllekunstnere er kommet i gang med at trylle - og få nogle gode råd med på vejen!

I denne video har Rasmus Brohave en snak med Mortenn om, hvordan man bliver tryllekunstner.

Herunder finder du forklaringen på, hvordan man anvender og tryller med en magiens mest geniale opfindelser. Det her var det første korttrick som jeg selv lærte og måske selve årsagen til, at jeg blev bidt af trylleri. En interesse, der lige siden har givet mig uendeligt mange sjove oplevelser og gode venner over hele verden.

-Steen Pegani

Hvis du ikke har et spil Svengali kort, kan du købe dem nedenfor. Vi har dem i to forskellige kvaliteter. De kan det samme, men de dyrere kort er i en bedre kvalitet, og så matcher Bicycle-kortene i øvrigt mange af vores andre korttricks.