Vi kan trylle
Hurtig levering
Siden 1987
Bare spørg os

Lær at trylle

Velkommen til den magiske verden!


Herunder finder du forklaringen på, hvordan man anvender og tryller med en magiens mest geniale opfindelser. Det her var det første korttrick som jeg selv lærte og måske selve årsagen til, at jeg blev bidt af trylleri. En interesse, der lige siden har givet mig uendeligt mange sjove oplevelser og gode venner over hele verden.

Det er fascinerende og sjovt at trylle - både for dig selv, om dem der kigger på. Jeg håber, at du får lige så meget glæde af de her tryllekort, som jeg har haft.

Rigtig god fornøjelse!
Steen Pegani

 

Hvis du ikke har et spil Svengali kort, kan du købe dem nedenfor. Vi har dem i to forskellige kvaliteter. De kan det samme, men de dyrere kort er i en bedre kvalitet, og så matcher Bicycle-kortene i øvrigt mange af vores andre korttricks.

Lyst til mere trylleri?

Så får du herunder fire bud på andre lette trylletricks, som jeg tror, at du vil få stor glæde af:

På hjemmesiden har vi samlet en hel kategori med gode tricks, der er lette at lære. Du finder dem HER, og har du brug for råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os!

På videoen her kan du se hvordan andre danske tryllekunstnere er kommet i gang med at trylle - og få nogle gode råd med på vejen!


Tjek også Anders Møllers tryllehjemmeside, hvor du har mulighed for at lære masser af gode tricks online - helt gratis.