PRIME BOX - George Iglesias
Varenummer: 6332
.
DKK 375,00 / stk
DKK 300,00 ekskl. moms
 •  
Kort fortalt: en sjov idé, der kan kædes ind i mange forskellige præsentationer. Du viser en tom æske, hvorpå du fremtryller f.eks. det produkt, som en tilskuer har valgt. Vi har George Iglesias' PRIMEBOX på lager i to forskellige størrelser.


Mere information

 • Fra vores peruvianske ven, George Iglesias, har vi fået en lille sending PRIMEBOX. Den smarte kasse blev udsolgt allerede på førstedagen, da han introducerede nummeret i Blackpool - og det forstår man godt! Smart hemmelighed pakket ind i noget så hverdagsagtigt som en papæske – måske fra seneste handel på nettet? Du kan personalisere æsken, så det ligner en pakke fra Amazon, Zalando eller Pegani, leveret med DHL, Fedex eller PostNord. Der medfølger flere stickers som du kan starte med.

  Men æsken er samtidig bygget som et trylleapparat, der giver dig mulighed for at udføre overraskende effekter og stærke rutiner. Vis den tomme forsendelseskasse, luk den, vift med hænderne og øjeblikket efter er kassen på magisk vis blevet fyldt med alt fra ønskelisten! Bagefter kan æsken undersøges grundigt, hvis nogen skulle have behov for det. Papkassen er altså designet til at skjule genstande og skabe en perfekt illusion af at være tom. Samtidig er den lavet, så selve hemmeligheden trækkes op af den som en genstand. Smart!

  Mange muligheder... 

  Ekspres levering
  Få en tilskuer til at vælge en genstand (f.eks. ved hjælp af en SvenPad, ved at trække en seddel fra en pose, ved at sætte et kryds i et katalog, – eller ved at vælge et kort). Øjeblikket efter er den valgte genstand dukket op i kassen!

  Nye sko
  Du låner en sko af en tilskuer, der i løbet af rutinen bliver brændt eller forsvinder. Heldigvis er der lige kommet en pakke med posten og gæt hvad der dukker op i den, efter lidt trylleri?

  Fejllevering
  Først indeholder æsken noget du absolut ikke har bestilt… Men efter lidt magi får du hvad du ønsker.

  Kender vi dig ret, har du sikkert allerede selv en sjov idé.

  Vi sælger PRIMEBOX i to størrelser:
  Den lille model, der måler 20 x 17,5 x 12 cm.
  Den store model, der måler 30 x 20 x 15 cm.

  Produceret i kraftigt pap. Let at skille ad og samle igen på få minutter. Kommer med flere postlabels, så du hurtigt kan dekorere den, så den passer til din historie.