Vi kan trylle
Hurtig levering
Siden 1987
Bare spørg os

ILLUSIONS

Kære magiske ven

Er det ikke ved at være rigelig lang tid siden, vi sidst har haft en rigtig tryllekongres? Sådan har jeg det, og derfor er det med stor begejstring, at jeg nu kan invitere dig til Horsens d. 21.-23. oktober. Det sker i samarbejde med flere af byens kreative kræfter, der er gået sammen om at skabe en ny magisk festival i Horsens.

Titlen bliver "iLLUS!ONS" og meget af festivalen er rettet mod at skabe forundring og magiske oplevelser for publikum overalt i byen. Men en del af arrangement bliver helt brancheinternt nørderi og spas for alle os, der udøver og brænder for emnet. Klik her, hvis du er nysgerrig og vil se, hvordan vi præsenterer hele projektet.

Jeg har booket nogle rigtigt interessante kolleger. Både nogle du helt sikkert har hørt om og nogle, der vil blive nye behagelige bekendtskaber. 

Det interne tryllearrangement er koncentreret omkring lørdag og søndag og rammen bliver byens gamle teater i dagtimerne og Teaterhotellet sidst på aftenen. Hvis jeg var dig, ville jeg prøve at komme til Horsens allerede fredag. For fredag eftermiddag er spækket med shows og optræden, hvor du kan opleve artisterne, når de er bedst - foran et rigtigt publikum. 

Hele baduljen koster kun kr. 1250,- inkl. 2 x frokost og middag lørdag aften. Vi vil rigtig gerne have næste generation med, så er du i alderen 12-18 år, er prisen kun kr. 850,-. Du finder program og alle de oplysninger HER.

Jeg glæder mig helt vildt og håber at vi ses!

De bedste hilsener
Steen Pegani