Vi kan trylle
Hurtig levering
Siden 1987
Bare spørg os

Betaling og levering

Betaling

Pegani.dk modtager betaling med følgende kort: Dankort, VISA, MasterCard, Visa Electron, JCB og Maestro. Der tages ikke gebyr for betaling med kort og ej heller for brug af Mobilepay eller Paypal.

Offentlige institutioner har mulighed for at betale via EAN-nummer.

 

De data, du oplyser i forbindelse med et online køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL). Det er altså kun PBS, der kan læse dem. Hverken netbutikken eller andre har mulighed for at læse dataene.

 

Beløbet trækkes først, når varen afsendes. Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når varen afsendes.

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:
1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller
2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.


Priserne er angivet i danske kroner. Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt. Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. Der kan evt. pålægges betalingsgebyr, afhængig af den valgte betalingsform.

 

Alle priser til Danmark, Sverige og Norge vises inkl. moms og der pålægges ikke ekstra fortoldningsgebyrer. Da Norge friholder bøger for moms, kan norske kunder handle denne varegruppe uden moms. Hvis man er en virksomhed i EU eller Norge med momsnummer, kan man handle uden moms.

 

Fragt

Uanset ordrens størrelse*, koster alle forsendelser:
DKK 39,- til kunder inden for Danmark
DKK 69,- til kunder i EU og DKK 139,- til kunder uden for EU.
Til Norge, Sverige og flere andre lande er det også muligt at ekspreslevering med DHL for DKK 249,-.

*Ved bestilling af store scenerekvisitter, kan der forekomme undtagelser fra ovenstående enhedsfragt. I så fald får du besked inden afsendelse.

Vi leverer med PostNord i Danmark og Sverige, og med Bring, DHL eller PostNord i Norge. Til udlandet er der dog også mulighed for at vælge ekspreslevering, hvor vi benytter bedste løsning af DHL, TNT eller Fedex.

Vi CO2-kompenserer for alle forsendelser.

Efter bestilling, vil du modtage en ordrebekræftelse i din indbakke. Du vil ligeledes få en e-mail når varerne sendes fra vores lager. Du kan til enhver tid se dine tidligere ordrer ved at logge ind i dit kundecenter.

Hvis du bor i Danmark, kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage. Bestiller du inden kl. 14.00, er leveringen som regel fremme ved dig allerede hverdagen efter. Bor du i Sverige eller Norge kan du forvente pakken inden for 2-5 hverdage.

Bestiller du ekspreslevering, kan ordren være fremme på 1-2 dage i Norge, Sverige og det meste af Europa.

 

Afhentning i butikken

Ved ordreafgivelse kan du sidst i forløbet vælge af afhente din bestilling ved vores domicil i Horsens. Dette er ganske gratis.