Send en ballon - solgt!

Vi har solgt "Send en Ballon"!

Kære send-en-ballon-kunde

Siden 2012 har vi her fra Horsens sendt titusindvis af sjove og kærlige ballonhilsener rundt til overraskede modtagere i hele kongeriget. Prikkede kasser med lykønskninger, undskyldninger, invitationer, jobansøgninger, god bedring hilsener, frierier og massevis af søde ord. Det har været et både festligt og givende hjørne af forretningen Pegani, og givet mange gode oplevelser, fine anmeldelser, brede smil og trofaste kunder. I er så søde ved hinanden, at det kun er til at blive glad af :-)

Vi har gang i mange andre spændende projekter og for os er tiden kommet til, at sende Send-en-ballon-konceptet videre til en ny ejer. Vi har indgået en aftale med Ballonkompagniet i Vanløse, der pr. 17. maj har overtaget hele den del af vores forretning og domænet www.sendenballon.dk. Vi har fulgt Carsten, Mikkel og resten af familien siden opstarten af Ballonkompagniet i 2018 og er helt trygge ved, at de vil bære forretningen godt videre med omhyggelighed - og tage konceptet til nye højder.

Vi fortsætter med at sælge balloner og helium online og via vores domicil i Horsens, men det her med ballonhilsener i kasser, skal altså ikke længere bestilles ved os!

 

Klik på ballonen i kassen og gå direkte til
Ballonkompagniets SEND EN BALLON SIDE...

Alle henvendelser vedr. Send En Ballon skal gå til:

Email: info@ballonkompagniet.dk
Telefon: 4252 9034